Toårige Storm er fundet to kilometer fra sit hjem

Den to år gamle dreng Storm, der har været forsvundet siden onsdag aften, er blevet fundet, oplyser Nordsjællands Politi til Ritzau.

- Jeg har netop fået melding om, at Storm er blevet fundet i live. Hans mor er nu på vej til stedet, og en ambulance er ligeledes på vej for at tage ham til kontrol på hospitalet for en sikkerheds skyld, siger vagtchef Steffen Østergaard.

Den lille dreng blev fundet af en hundepatrulje i en skov ved Gadevang. Den ligger cirka to kilometer fra Storms hjem, oplyser politiet.

Storm blev fundet klokken 02.07 efter at have været forsvundet siden 19-tiden onsdag.

En storstilet eftersøgning blev onsdag aften sat i værk, efter at den toårig dreng forsvandt fra Sophienlund i Hillerød på en lille blå cykel uden pedaler.

Storms familie slog alarm til politiet ved 20-tiden, da ingen havde set ham siden klokken 19.

Foruden hundepatruljer deltog også helikoptere og private borgere i eftersøgningen, og politiet takker de frivillige for deres indsats.

- Storm er på vej til at blive genforenet med sin familie og til kontrol på hospitalet. Tak til alle jer, der har deltaget i eftersøgningen, for jeres kæmpe indsats, skriver Nordsjællands Politi på Facebook.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip