Tobias Mikkelsen: Jeg fungerede ikke optimalt i udlandet

Skrevet af admin

12/01/2016

Dagens topnyheder

Efter en kort og skuffende tid i tyske Greuter Fürth og et par sæsoner hos norske Rosenborg er den danske kantspiller Tobias Mikkelsen vendt tilbage til FC Nordsjælland.

Mandag formiddag var han med, da FC Nordsjælland havde årets første træning på Farum Park. Og det er en glad Mikkelsen, der nu er vendt tilbage til vante græsgange.

- Jeg fandt ud af med mig selv, at jeg ikke kunne fungere helt optimalt som fodboldspiller og menneske uden min familie. Jeg fandt ud af, at jeg skulle have min familie omkring mig, og det kunne jeg få her samtidig med, at jeg også kan udvikle mig.

- Det er en klub, som jeg var rigtig glad for at være i, og jeg havde en rigtig god tid her. Så det er dejligt at få lov til at vende tilbage til en klub, hvor man føler sig hjemme.

- Man er selvfølgelig altid lidt spændt den første dag, men det var dejligt at møde de andre, og nu glæder jeg mig bare til at komme ordentligt ind på holdet, siger Mikkelsen.

Efter to pokaltitler og et mesterskab i FC Nordsjælland blev Tobias Mikkelsen tilbage i 2012 solgt til den tyske Bundesliga-klub Greuter Fürth.

Her blev den 29-årige spiller dog kun i et halvt år, inden turen gik til Rosenborg i Norge.

- Det har været en blandet tid, hvor det er gået op og ned. Det var dejligt at komme væk fra Tyskland, men så skulle jeg også lige bruge lidt tid på at falde til i Rosenborg.

- Den sidste sæson har været rigtig god, og jeg har fundet frem til noget af det spil, som jeg også leverede, da jeg var her sidst.

Tobias Mikkelsen træder ind på et Nordsjælland-hold, der har haft et lidt skuffende efterår. Klubben ligger på ottendepladsen i Alka Superliagen med 22 point efter 18 kampe.

/ritzau/