Toby blev født med to snuder og skulle aflives, men nu har den fundet en stolt ejer

Da hans ejer ikke gad have Toby mere, var han overladt til sig selv, men heldigvis dukkede Todd Ray op, der med glæde ville give den specielle hund et nyt liv. 

Toby er født med to snuder, men det er slet ikke et problem for ham, fortæller hans nye stolte ejer.

- Det generer ham slet ikke. Faktisk lader det til at komme ham til nytte, når han skal finde sin gennemgnavede bold, siger Todd Ray til Huffington Post

Og selvom han ser lidt speciel ud, så nyder han sit liv med sin nye ejere, der sørger for, han hele tiden er beskæftiget og glad. 

- Han er meget kærlig, og han elsker at kramme og og lege med bolde, siger han om sin nye hund, der er blevet lidt af en berømthed. 

Toby er to år gammel, og Todd hentede ham på et dyreinternat for et år siden. Inden da havde hans forrige ejer efterladt ham alene på gaden, hvor han blev fundet af en medarbejder. 

- Jeg hørte om ham, og at det var ved at være sidste udkald, hvis ikke de skulle aflive ham, siger Todd Ray og afslører, at han driller sin hund lidt med udseendet. 

- Jeg kalder ham Toby-One Kenobi og nogle gange Toby Two-Nose, det lyder lidt som et gangsternavn, siger Todd Ray, og retter en kritik mod mennesker, der vurderer dyr på deres udseende.

- Det er sørgeligt, at folk er et sted, hvor de hellere vil lade en hund med to snuder blive aflivet end adoptere den, udelukkende fordi den ser anderledes ud, siger han. 

 

Dagens Gossip