Todd tester truppen til yderste grænse mod AaB

Superligaens 16. spillerunde afsluttes mandag aften med opgøret mellem to af fodboldrækkens mandskaber i top-seks.

Formstærke AaB, som har vundet fire ud af de seneste fem ligakampe, gæster Randers FC, der senest besejrede AGF med hele 4-1.

Randers er på grund af karantæner til Christian Keller og Nicolai Poulsen alvorligt svækket på den centrale midtbane.

- Mange er måske lidt eller endda meget bekymret over, at vi må stille op uden "Skipper" (Keller, red.) og "Polle" (Nicolai Poulsen, red.) mod AaB.

- Og der hersker da heller ingen tvivl om, at vi på grund af karantænerne og muligvis også en skade eller to får testet truppen til den yderste grænse, siger Randers-træner Colin Todd til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Men omvendt er jeg også sikker på, at de to, der får chancen i stedet for de karantæneramte på den centrale midtbane, kommer på banen for at vise, at de vil være en del af holdet og bidrage med masser af gnist og fight.

De to mandskaber har i Superliga-sammenhæng mødt hinanden 14 gange i Aalborg, og Randers har fået point i over halvdelen af kampene, idet kronjyderne har vundet fire, mens ligeledes fire kampe er endt uafgjort.

- Uanset hvordan det kommer til at gå i Aalborg, skal der ikke lyde nogle undskyldninger fra vores side, bare fordi vi er ramt af karantæner på to nøglepositioner.

- Det bliver svært mod AaB, men jeg har så meget tiltro til holdet, at vi forhåbentlig kan gøre ondt på AaB.

- AaB har scoret mange mål i denne sæson, og det kan godt være, vi kommer til at gå baglæns et par gange. Men jeg er også sikker på, vi vil være i stand til at stille dem et spørgsmål eller to, siger Todd.

Tilbage i august havde AaB scoret fem gange mod OB, da Randers i den efterfølgende spillerunde tog til Aalborg og vandt 2-0.

- Så trods handicappet af fraværet af den normale midtbaneduo tror jeg på et godt resultat mod AaB, lyder det fra Colin Todd.

Opgøret afvikles på Nordjyske Arena mandag klokken 19.

/ritzau/

Dagens Gossip