Tønder Festival med Vadehavs Tapas, kaffecykel, rom og cigarer

Når Tønder Festival slår dørene op i dag, vil festivaldeltagerne ikke kun blive budt på god musik. De vil også kunne få en kulinarisk oplevelse i form af en speciel Vadehavs Tapas, og på festivalpladsen vil de desuden kunne møde en kaffecykel samt frekventere noget så usædvanligt som en rom- og cigarbar.

Det hele leveres af ”Johanne’s Kaffebar” på gågaden i Tønder.

- Jeg synes, det er et fremragende initiativ. Det er helt rigtigt set at sørge for, at gæsterne på festivalen kan få en smagsprøve på de gode råvarer, som vort område er så rigt på, siger turist- og udviklingschef Bodil Glistrup Thomsen fra Rømø-Tønder Turistforening.

Kaffe og høj cigarføring

Når Jytte og Bo Andersen laver deres specielle Vadehavs Tapas, får de charcuterivarerne fra Rømø Slagteren, osten fra Enghavegaard mejeri og andre mælkeprodukter fra Naturmælk i Tinglev. Der er også Fanø laks, og så er der først og fremmest deres egne hjemmelavede produkter som for eksempel rødbedesennep og hybenketchup.

- Vores filosofi er ganske enkel. Vi satser på alle dem, der ønsker at forkæle sig selv og andre, og på dem, der ønsker kvalitet til ganen, siger Jytte og Bo Andersen.

Men ”Johanne’s Kaffebar” har også tænkt på dem, der gerne vil have en god kop kaffe, mens de lytter til festivalmusik. Derfor har Jytte og Bo Andersen sørget for ”to flotte unge fyre”, der kører rundt på pladsen med en særlig kaffecykel, hvorfra der serveres cappuccino, cafe latte eller chai te. De lover, at hvor der sker noget på festivalpladsen, vil kaffecyklen også være til stede.

Men ”Johanne’s Kaffebar” har endnu et es i ærmet til festivalgæsterne: Jytte og Bo Andersen leverer nemlig indholdet i festivalens rom- og cigarbar:

- Med denne nyskabelse er der også noget til de festivalgæster, der lægger vægt på høj cigarføring, siger de med et smil.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip