Tør du se, hvordan dit ansigt ville se ud om 20 år, hvis du var alkoholiker? Dette program afslører den skræmmende sandhed

Skrevet af Sol Stoffregen

27/10/2014

Mest læste i dag

Meget alkohol på daglig basis skader ikke kun dine organer - dit udseende betaler også en høj pris. Det viser et nyt interaktivt beregningsprogram, der har fokus på de negative sideeffekter alkohol har. Det skriver Daily Mail

Ved at oploade et bilede af dig selv, kan du med fem års intervaller se, hvad livet som alkoholiker gør ved dit ansigt på en periode på 20 år.

Læs ogsåTag testen: Hvor meget minder du om din mor?

Den amerikanske hjemmeside rehabs.com (afvænning red.) står bag programmet, som skal chokere folk og spille på deres forfængelighed - og den barske sandheder kan forhåbentlig få nogen til at slippe flasken.   

Vores team på rehabs.com er godt klar over de mange forskellige årsager til alkoholisme, og i et forsøg på at bekæmpe  dem skabte vi dette interaktive web-værktøj, der viser brugerne, hvordan de vil se ud efter to, fem, 10 og 20 års massivt drikkeri, fortæller en talsmand fra rehabs.com til Daily Mail.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Programmet sørger for at lave ændringer i ansigtet ved at tilføre karakteristika for alkoholikere såsom sprængte blodkar, oppustet ansigt og den røde teint.

Vil du prøve programmet, så klik her