Togfører afslørede rumænsk tyv

En togfører var mandag årsagen til, at en 32-årig mand fra Rumænien blev anholdt og sigtet for en række butikstyverier.

Togføreren spottede manden mandag morgen ved 5.30-tiden, hvor manden havde to store tomme sportstasker med sig. Manden var med toget fra Padborg og det var ved Lunderskov, at togføreren lagde mærke til manden, der havde et udenlandsk udseende.

Ved 12-tiden var togføreren fortsat på arbejde og her var manden igen med toget sydpå - og havde de to store sportstasker med sig. Denne gang kunne togføreren se, at tasker bugnede af et eller andet. Da manden ikke havde en gyldig billet, blev han smidt af toget i Lunderskov, fortæller Jesper Brian Jensen fra lokalpolitiet i Kolding, til dagens.dk.

Togføreren ringede til politiet, da han undrede sig over, at sportstaskerne nu var fyldt op.

En patrulje kom til Lunderskov Station og spottede den 32-årige rumænske mand. Han stak af ind i nogle buske, da han så betjentene.

- Han smed sportstaskene af inde i buskene og kom stille og roligt ud, som om intet var hændt. Da vi kiggede nærmere på indholdet i sportstaskerne, var de fyldt med tyvekoster, hovedsageligt tøj og toiletartikler, som primært var stjålet i Netto, siger Jesper Brian jensen, til dagens.dk.

Der var tyvekoster for en samlet værdi på 6.000 kroner.

Rumæneren blev anholdt og var tirsdag formiddag endnu i politiets varetægt. Politiet vil forsøge at få manden udvist af landet. Og det bliver formentlig med et indrejseforbud i bagagen.

Dagens Gossip