Togrejsende skal over i busser mellem Odense og Fredericia

Passagerer, der skal tværs over Fyn med et af søndagens tidlige morgentog, skal indstille sig på, at turen kommer til at tage en halv time længere end normalt.

Der vil først køre tog mellem Odense og Fredericia fra klokken ni. I mellemtiden er der indsat togbusser på strækningen, oplyser Banedanmark i en meddelelse søndag morgen.

De seneste dage har der været sat togbusser ind på strækningen på grund af sporarbejde. Det var ventet, at der ville blive åbnet for togtrafik igen klokken fem søndag morgen, men det er nu udsat nogle timer.

- Vi har arbejdet i døgndrift for at få afsluttet de mange arbejder på både Øst- og Vestfyn. Vi åbnede sporet mellem Nyborg og Odense som planlagt. Desværre kan vi først åbne sporet mellem Odense og Fredericia for togtrafik klokken ni, fire timer senere end planlagt, siger Steen Neuchs Vedel, direktør for anlæg og fornyelse i Banedanmark, i en meddelelse.

Årsagen til forsinkelsen er, at den afsluttende gennemgang af sporet har vist behov for yderligere svejsning i et sporskifte ved Holmstrup, forklarer Banedanmark.

Turen med bus mellem Odense og Fredericia tager 70 minutter og forlænger den normale rejsetid med cirka 30 minutter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip