Toldere fik et kæmpe chok, da de åbnede denne kuffert

Skrevet af Kristine Bugbee

08/05/2015
EPA/Guardia Civil

Dagens topnyheder

De spanske grænsevagter standsede i går, torsdag, en 19-årig marokkansk kvinde, som opførte sig mistænkeligt, og da de scannede hendes bagage, forstod de årsagen.

En bare 8-årig dreng fra Elfenbenskysten lå krøllet sammen i hendes kuffert, som var på vej til Cueta i Spanien. Det skriver elmundo.es.

Drengen, hvis navn er Adou, var heldigvis i god behold. Myndighederne er dog ikke i tvivl om, at projektet kunne have haft fatale følger.

Læs også: Mor fundet dræbt i kuffert: Nu er datteren anholdt

En talsperson fra den spanske civilgarde fortæller, at drengen var meget bange og forvirret. Han er nu i myndighedernes varetægt.

Lidt senere på dagen standsede grænsevagterne en mand, som viste sig at være Adous far. Manden havde opholdstilladelse på Gran Canaria, hvor han formentlig forsøgte at få sin søn smuglet til.

Han er nu anholdt for menneskehandel, da han mistænkes for at have betalt den 19-årige marokkanske kvinde for at fragte drengen over grænsen i kufferten.

Ceuta er en populær rute for flygtninge, som håber, at de kan komme videre til forskellige steder i Europa, når de først er kommet over grænsen.

Følg Dagens Politik for flere lignende artikler: