Toldere finder to millioner kroner gemt i bil ved Øresundbroen

Svenske toldere har fundet lidt over halvanden million kroner gemt i et hulrum bag baghjulet på en hollandsk indregistreret personbil, der ville krydse Øresundsbroen fra Sverige til Danmark. 

Fundet af de mange penge skete den 11. oktober sidste år, da bilens hollandske nummerplade i første omgang vækkede toldernes opmærksomhed, og da chaufføren samtidig kørte underligt, og han virkede tydeligt nervøs, valgte tolderne at stoppe bilen, skriver Skånska Dagbladet .

I bilen sad en kvinde og en mand, og da manden havde en kuvert med 51.000 euro på sig og kvinden 3000 euro, valgte tolderne at gå bilen igennem med en narkohund. 

Hunden fandt ikke noget narko, men den reagerede på noget ved baghjulet, hvor der viste sig at være et hulrum med 1.728.000 svenske kroner og 35.000 euro. 

Samlet set lød gevinsten på godt to millioner kroner for tolderne, der mistænker de stammer fra kriminalitet. 

Kort før tolderne stoppede bilen, havde en anden hollandsk indregistreret bil krydset broen, hvilket er et velkendt mønster ved smugling, skriver Skånska Dagbladet. 

Derfor begyndte svensk politi at efterforske på den den første bil, og ved hjælp af videoovervågning fra en tankstation og en gennemgang af gæster fra hotellet i Stockholm, hvor de to første havde boet, lykkedes det politiet at lokalisere chaufføren på den første bil. 

Det drejede sig om en 44-årig mand, der er blevet udleveret fra Holland til Sverige, hvor han også er sigtet for smugling. 

Alle tre nægter sig skyldige. 

Dagens Gossip