Toldere leder efter stoffer på Biebers fly

Det er ikke nemt at være Justin Bieber for tiden. Den populære sanger har efterhånden bevæget sig på kanten af loven adskillige gange, og det var lige ved at gå galt igen, da Biebers privatfly landede i Teterboro i New Jersey.

Sangeren blev kortvarigt tilbageholdt fredag, da de amerikanske toldmyndigheder ransagede hans fly. Årsagen til ransagningen skulle angiveligt være, at lufthavnspersonalet lagde mærke til en lugt af marihuana, skriver Reuters. 

Det førte til, at toldmyndighederne vurderede, at det var nødvendigt at gennemsøge hele flyet for narkotika ved hjælp af hunde. 

Der blev dog ikke fundet noget ulovligt ved ransagningen, og alle flyets passagerer kunne rejse ind i USA fredag aften dansk tid, oplyser en talsmand for lufthaven. 

Onsdag blev den canadiske sanger sigtet for vold mod en limousinechauffør under et besøg i Toronto i december. Sangeren skulle ifølge anklageskriftet have slået chaufføren i hovedet adskillige gange under et skænderi. Desuden er Justin Bieber for nylig blevet anholdt i Miami for gaderæs og kørsel i påvirket tilstand.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip