Tom Cruise i endnu en science fiction-film

Europæerne strømmer i biografen for at opleve Tom Cruise i den nye science fiction-film »Oblivion« og allerede før den nordamerikanske premiere har Cruise sagt ja til en hovedrolle mere i samme genre. Han skal medvirke i en filmatisering af den japanske forfatter Chohei Kambayashis science fiction-roman »Yukikaze«.

Ifølge Hollywoods branchepresse har projektet flere lighedspunkter med »Oblivion«. Således udspiller handlingen sig i rummet og følger en forsvarsstyrke, der kæmper mod aggressive fremmede.

Warner Bros. finansierer filmen og med Cruises underskrift på kontrakten er producerne Tom Lassally og Erwin Stoff godt på vej. De skal dog stadig have fundet både manuskriptforfatter og instruktør.

Allerede næste forår bliver Cruise biografaktuel i Doug Limans science fiction-eventyr »All You Need Is Kill«, men skuespilleren har også andet på tapetet. Efter bruddet med Katie Holmes skrev han kontrakt på en hel stribe projekter, heriblandt det femte kapitel i »Mission:
Impossible«-serien. Han ligger efter sigende også i forhandling med Guy Ritchie om en biografversion af den gamle TV-serie »The Man From U.N.C.L.E.«.

Takket være et weekendbilletsalg på næsten 350 millioner kroner uden for Nordamerika topper Cruise og »Oblivion« denne uges globale biografhitliste.

Joseph Kosinskis film får premiere i USA og Canada på fredag.

Dagens Gossip