Tom Jones erobrer Den Fynske Landsby

Publikum og anmeldere var begejstrede, da Tom Jones indtog Den Fynske Landsby i Odense og gav koncert i sommeren 2012.

Nu vender den legendariske sanger tilbage til de idylliske og intime omgivelser i landsbyen, når han giver koncert den 28. august.

- Det var en enestående oplevelse at se og høre Tom Jones i 2012. Som anmelderne skrev, er han kun blevet bedre med årene, og vi ser frem til endnu en storslået aften i selskab med legenden, siger Tue Kempf, JVB Concerts.

Tom Jones er en af de meget få kunstnere, der har formået at holde sig på toppen igennem 50 år. I løbet af karrieren har han kastet sig ud i et væld af genrer, hvilket har resulteret i mere end 50 Top 40-hits i USA og England.

- Han har været i stand til at udvikle sig og følge med tiden, mens han har været tro mod sit publikum og sine rødder. Det er altså de færreste, der debuterer i 1963 og stadig henter prisen som årets sanger i Storbritannien næsten 40 år efter, siger Tue Kempf.

Publikum kan se frem til en aften i selskab med Tom Jones’ legendariske charme, klassikere som ”It’s Not Unusual”, ”What’s New, Pussycat”, ”She’s A Lady” og ”Sex Bomb” samt en række smukt fortolkede covernumre.

Billetsalget åbner mandag den 24. februar klokken 10 fra Billetnet.dk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip