Tomåls-helt forlænger med Brøndby

Den oprindelige aftale mellem forsvarsspilleren og Brøndby udløb til sommer, mens den nye kontrakt gælder to år - til sommeren 2015. Albrechtsen er rigtig godt tilfreds med aftalen:

- Jeg er rigtig glad for at have forlænget med Brøndby. Jeg har følt mig godt tilpas herude, siden jeg kom til i sommer, og derfor er det fedt, at jeg nu får muligheden for at fortsætte. Det har hele tiden været mit ønske at lave en længere aftale med klubben, siger han til Brøndbys hjemmeside.

Forsvarsspilleren er glad for kontraktforlængelsen, fordi den giver plads til at fokusere på det vigtigste:

- Det er rart, at min fremtid er faldet på plads, så jeg kan fokusere 100 % på at hjælpe holdet med at blive over nedrykningsstregen.

Også sportschef, Ole Bjur, er godt tilfreds med aftalen. Han har sikret sig en spiller med mange stærke sider:

- I vores unge trup spiller Martin en vigtig rolle med den erfaring og ro, han kommer med. Rent spillemæssigt taler hans fysik og nærkampsstyrke for sig selv. Han er rigtig stærk i duellerne - rent fysisk er der ikke mange i Superligaen, der matcher ham.

Sportschef kan ikke lade være med at hentyde til mandagens kamp, hvor forsvarsspilleren var den afgørende brik i sejren og de tre vigtige point:

- At han så er begyndt at score mål er bare en bonus. Vi er alt i alt rigtig glade for at kunne forlænge med Martin. Vi tror på, at han vil fortsætte med at være en vigtig spiller for os i de kommende år, lyder det fra sportschef Ole Bjur.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip