Tomasson ville have ny Esbjerg-angriber

Jon Dahl Tomasson, der i lørdags havde første arbejdsdag som cheftræner i hollandske Excelsior, havde gerne set Mick van Buren til sin træning.

Men den 20-årige angriber er tidligere på måneden skiftet til Esbjerg til stor ærgrelse for Tomasson.

- Han har udviklet sig enormt det seneste år. Mick fik en meget svær begyndelse på sæsonen, men sluttede fremragende af. Jeg ville meget gerne have beholdt ham, siger den tidligere danske landsholdsanfører.

Hollænderen er skiftet fra den næstbedste række i Holland til Superligaen på en fri transfer, og han har underskrevet en treårig kontrakt med esbjergenserne.

Spørgsmålet er så, om Mick van Buren - der scorede 13 mål i 27 kampe i sidste sæson - kan slå til i Danmarks bedste række?

- Man skal ikke regne med, at Mick starter som lyn og torden. Giv ham lige chancen for at falde til. Han er lige kommet til et andet land, men han skal nok få scoret mål, for målnæse har han.

- Det bliver spændende at følge ham, og det glæder mig, at en klub fra den næstbedste række i Holland kan sende en spiller til Superligaen. Det er også et cadeau for det arbejde, vi har lavet med ham, lyder det fra Tomasson.

Tomasson har de seneste to år været assistent-træner i Rotterdam-klubben, men blev i sidste uge forfremmet til cheftræner - for første gang i karrieren.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip