Tommy Bechmann efter comeback: En meget vigtig sejr

Søndag kom Sønderjyske endnu engang bagud i Alka Superligaen, men igen fik Jakob Michelsens tropper vendt nederlag til sejr.

Denne gang gik det ud over AaB, der hjemme på Nordjyske Arena kom planmæssigt foran 1-0 tidligt i opgøret. Alligevel endte de fysisk stærke sønderjyder med at hive en 2-1-sejr hjem.

Tommy Bechmann afgjorde kampen med et kvarter tilbage, og dermed er Sønderjyske igen at finde på ligaens andenplads.

- Det er en direkte konkurrent i toppen, så det er en meget vigtig sejr for os. Hvis vi havde tabt, havde vi været fem point efter AaB.

- Vi har en stærk karakterstyrke og mentalitet. Vi er et sammentømret hold, og det er derfor, vi kan komme tilbage i kampene, selv om vi kommer bagud, siger Tommy Bechmann.

Træner Jakob Michelsen var tilfreds med, at sønderjyderne i store dele af kampen fik lukket ned for hjemmeholdets offensive spil.

- Vi fik slået AaB’s spil i stykker, og vores presspil fungerede. Det var en fortjent sejr, men det irriterede mig, at vi ikke lukkede den tidligere.

- Det irriterer mig grænseløst, at vi er kommet bagud i nærmest alle kampe, men til gengæld glæder jeg mig over, at vi igen viste god moral, siger Jakob Michelsen.

Med sejren har Sønderjyske nu hentet 43 point i 25 kampe, men trods det vil Jakob Michelsen ikke tale om medaljer.

- Hvis vi begynder at se for langt frem i tabellen, bliver man idiot. Vi tager en kamp ad gangen, siger han.

Sønderjyskes næste opgør er hjemme mod FC Nordsjælland.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip