Tommy Bechmann: Vi ødelagde Brøndby fysisk

Sønderjyske har været en af sæsonens positive overraskelser i Superligaen, og det understregede Haderslev-mandskabet endnu en gang søndag eftermiddag.

Brøndby blev slået med 3-1 efter en fejende flot sønderjysk fodboldforestilling.

- Jeg tror, vi ødelagde dem rent fysisk. Specielt i første halvleg var vi dem overlegne. Det var dybest set meget ufortjent, at de kom foran, for vi sad på det hele og pressede dem i bund.

- Vi spillede en fornuftig gang fodbold, og det var vores klart bedste kamp i hele sæsonen. Vi havde et godt miks af god fysik og godt spil, siger Tommy Bechmann.

Angriberen, der selv tegnede sig for Sønderjyskes 2-1-mål, mener, at holdet fortjener al ære for sejren.

- Man må også give sig selv kredit. Vi var fysisk stærkere end dem, og vi sad tæt på dem. Vores midtbane var vanvittigt aggressiv hele tiden, så de fik ikke tid til at sætte deres spil, forklarer Bechmann.

Sønderjyske-træner Jakob Michelsen var helt på linje med sin målmager efter opgøret.

- Vi skal anerkende, at vi leverede en fremragende præstation, og vi fortjente sejren. Vi spillede vel sæsonens bedste første halvleg, og det var direkte utur, at vi ikke kom foran, siger Michelsen.

- De havde vel en enkelt chance i første halvleg, og det var et afrettet frispark, hvor vi kom bagud. Men vi viste super moral, kom flot igen og førte fuldt fortjent ved pausen. Det eneste minus var, at vi ikke førte mere.

- Efter pausen blev det mere jævnbyrdigt, men vi havde rimeligt kontrol og kom på 3-1.

- Det var først derefter, Brøndby begyndte at stemple ind, men sejren var fuldt fortjent, og jeg fokuserer på, at vi gjorde det rigtig godt, siger træneren.

Sønderjyske er med sejren placeret på Superligaens tredjeplads, á point med nummer to, AaB.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip