Tony tager usædvanlige metoder i brug, når nogen stjæler i hans butik

Tony Borgryd har sin helt egen måde at håndtere butikstyveri på. Han får nemlig de unge gerningsmænd til at arbejde for sig i sin butik i den svenske by Kalmar.

Tanken bag metoden er, at de unge skal få en forståelse for, hvordan det er at arbejde i en butik - samtidig med, at de arbejder deres straf af.

Det skriver Aftonbladet.

Læs mere: Forældre risikerer straf for omskæring af to døtre

Svenske Tony Borgryd ønskede nemlig at hjælpe unge, der var kommet lidt på afveje, men stadig havde en chance for at komme på rette vej.

- Jeg selv var ikke Guds bedste barn, da jeg var 14 - 15 år. Det er nemt at starte med at stjæle en snickers eller daim, siden kan det måske blive til et par bukser og senere indbrud, siger Tony Borgryd.

Læs mere: Politimand stjal penge fra bilister: Her er hans straf

I alt har omkring 20 - 25 unge været involveret i Tonys butik. Nogen har bare været med et par søndage, andre i flere dage under skoleferierne og én har endda fået sommerjob.

Når Tony er stødt på en ung tyv i butikken, har han ud over at melde tyveriet til politiet, besøgt den unges forældre. Sammen er de blevet enige om, hvordan den unge kunne gøre det godt igen.

De unges oplevelser har overvejende været positive.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip