Topholdet Skjern slår GOG efter stærkt comeback

05/02/2014

Skjern Håndbold ligger fortsat på førstepladsen i herrernes håndboldliga efter en sejr på 29-23 over GOG på udebane onsdag aften.

Det lå ellers ikke i kortene i begyndelsen, at Skjern skulle rejse fra Fyn med en sejr. Hjemmeholdet kom bedst fra start, og undervejs førte holdet 12-7.

Skjern kom dog bedre ind i kampen op til pausen, og GOG's føring ved halvtid kom til at lyde på 15-13.

Efter pausen kom Skjern på banen i en bedre forfatning og tippede hurtigt kampen til egen fordel.

Skjern bragte sig komfortabelt foran, og GOG havde aldrig modsvaret til at skabe spænding om resultatet. Claus Møller Jakobsen blev topscorer for vinderne med syv mål.

Der var tale om revanche for Skjern, der tidligere på sæsonen tabte 30-33 på hjemmebane til GOG.

Tidligere på aftenen havde KIF Kolding København lånt ligaens førsteplads efter en ventet hjemmesejr over Sønderjyske med cifrene 27-24 efter 13-11 ved pausen.

Udeholdet fulgte godt med, og 10 minutter efter pausen var holdet blot bagud med et mål. Men guldkandidaten holdt altså hjem. Blandt andet på grund af Lukas Karlsson, der blev topscorer med syv mål.

KIF Kolding København ligger nummer to i ligaen et point efter Skjern.