Topløs lokalpolitiker: Så meget opmærksomhed får jeg

Der er kommunalpolitikere, der vil stå på hænder for at få det halve af den mængde opmærksomhed, Nikita Klæstrup, der repræsenterer Konservative i Guldborgsund Kommune, har fået i løbet af de seneste fem dage.

For siden, Dagens.dk i fredags bragte historien om den 19-årige byrådskandidat med de topløse billeder, har det ikke stået stille.

- Det har været ret overvældende, siger Nikita Klæstrup til Dagens.dk og fortsætter:

SE OGSÅ: Her er kommunalvalgets frækkeste kandidat

- Der har været mange kommentarer. Jeg har fået en masse venneanmodninger og beskeder på Facebook. Mest fra drenge. Og så kom artiklen jo på min fødselsdag, så der var mange af mine kammerater, der lige skulle nævne det. Jeg havde ikke regnet med, det ville få så meget opmærksomhed.

Model-billederne er et fritidsprojekt og har ikke noget med drømmen om en politisk karriere at gøre. Og den unge lokalpolitiker, der er formand for Lolland-Falster Konservativ Ungdom, vil da også hellere tale om politik fra nu af.

- Jeg har for eksempel haft et debatindlæg i Jyllands-Posten, uden det fik den store opmærksomhed. Men fordi, jeg pludselig bliver udnævt til kommunalvalgets frækkeste kandidat, så får det en hel masse presse. Det kan man godt undre sig lidt over, siger hun.

Men under alle omstændigheder har valgkampen været en positiv oplevelse.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Det er enormt spændende, og jeg har lært meget. Jeg har været ude til nogle vælgermøder, og folk tager godt imod mig og min politik, siger hun og fortæller, at der også er flere, der har tilkendegivet, at de vil stemme på hende - ikke på grund af billederne, men på grund af hendes politik.

Nikita Klæstrup, der er nummer fem på byrådslisten for sit parti, brænder blandt andet for en mere differentieret undervisning i folkeskolen og lavere skat - både for private og virksomheder. 

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT SE DEM I FULD STØRRELSE:

Dagens Gossip