Topløs politiker blev ikke valgt ind

Konservativ i Guldborgsund kan prale af at have kommunalvalgets lækreste kandidat, men valgbaben var ingen stemmesluger igår aftes.

Den 19-årige gymnasieelev og fotomodel, Nikita Klæstrup, som stillede op for de konservative i Guldborgsund er blevet kåret som landets valgbabe, da over 30.000 eb.dk's læsere stemte på den lækreste valgkandidat fornyelig. 

LÆS OGSÅ: Her er kommunalvalgets frækkeste kandidat

De fleste mænd spærrede øjnene op, da den konservative lokalpolitiker, der er formand for konservativ Ungdom i Lolland Falster, lagde en række erotiske billeder på Facebook under valgkampen.

Billederne kan ses i de klikbare artikler.

LÆS OGSÅ: Topløs lokalpolitiker: Så meget opmærksomhed får jeg

På trods af den store omtale, som Nikita fik af de halvpikante billeder og ikke politik, var det ikke nok til at få en plads i byrådet i Nykøbing Falster.

- Jeg er rigtig glad for billederne og rigtig glad for, at de har været med til at skabe opmærksomhed omkring min person som byrådskandidat. Jeg har hele tiden gerne villet i kontakt med så mange unge vælgere som muligt. De læser ikke aviser, men følger med på nettet, blandt andet via Facebook, siger hun Nikita Klæstrup til folketidende.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Den eneste konservative plads i byrådet gik til Bent Jørgensen fra Nykøbing Falster.

Tidligere valgbabes, såsom sidste års socialdemokratiske Anne Gausland Larsen fra Allerød, blev hellere ikke valgt in

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip