Torben Chris: Stop jer selv, søde tosser - der er intet pædofilt ved at bade med sin datter

Stand Up-komiker Torben Chris kommer med et opråb på Facebook.

Han er nemlig træt af, at nogle mennesker har, hvad han mener, er et forkvaklet forhold til nøgenhed.

Han har postet et billede af sig selv i badekarret med sin datter, hvor de begge er nøgne og fornøjede.

- Jeg har aldrig fået mere positiv respons på nogen joke, end den jeg lavede om nøgenhedsforskrækkelse  i mit one man show "JYDELOGIK". Det er jo dejligt. Men nøj, hvor der også er kommet mange skræmmende tåbelige eksempler fra folk, der er blevet beskyldt for pædofili eller opfordring til pædofili fra velmenende tosser, skriver han i sin indledning på sit opslag.

På bare et par timer har komikeren fået over 13.000 likes på sit opslag, og det vokser med tusinder  på minutter.

Læs også: Børns nødråb: Kropsidealer og pornoficering skaber usikkerhed

Han fortsætter med at begrunde, hvorfor man ikke skal lade sig skræmme af den menneskelige form:

- Hør her: Børn og voksne må godt være nøgne sammen. Hvis vi ikke kunne tåle at se hinanden nøgne, så ville vi føde/blive født med tøj på. Der er intet galt med en far, der vasker sin datters numse og tissekone, mens hun er barn. Tværtimod er det pisse ulækkert, hvis ingen gør det og urimeligt, hvis kun moderen gør det.

Han mener, at det kan være rigtig sundt for unge at se en krop, som ikke ligner de efterretoucherede, man for eksempel ser i reklamer.

- Nøgenhed med dit barn er ikke ulækkert, men naturligt.
Der er i denne tid så meget focus på unge menneskers forskruede kropsidealer. Hvordan skulle de få andet, hvis det eneste sted, de ser letpåklædte voksne, er i undertøjsreklamer. Jeg er sgu efterhånden derhenne, hvor jeg vil påstå, at det er direkte sundt for et barn at se mig nøgen. Jeg er et skønhedsideal, det er til at leve op til.

Til sidst slutter han sit budskab med en pointe om, at man godt kan komme til at forbigå nogle gode stunder.

- En far i bad med sin datter er ikke pædofili, det er hygge. I går glip af livet forskrækkede mennesker.

Reaktionerne på Torben Chris’ budskab er mange, og de fleste er glade for, at han slå et slag for at mindske kropsforskrækkelsen.

- Amen! Jeg vil næsten gå så langt som at sige, som forælder SKAL man bade med sit barn. Børn skal se en nøgen, se det helt naturlige ved kroppen, hvor forskellige kroppe kan være, og hvor okay det er, kommenterer en Charlotte Bogø.

En anden Facebook-bruger er også glad for komikerens input:

- Hvis man i øvrigt lærer sine børn at sige fra, når de føler noget er ubehageligt eller giver dem en dårlig fornemmelse i maven, så lærer de også selv at skelne fremover. Der er jo intet, absolut intet, galt med at bade helt uskyldigt sammen som forælder og barn. Denne kamp er en af dem, der er værd at tage. Tak for det, siger Eva Granlie.

Opslaget er delt over 1200 gang. 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Jeg har aldrig fået mere positiv respons på nogen joke, end den jeg lavede om NØGENHEDSFORSKRÆKKELSE i mit one man show ...

Posted by Torben Chris on Sunday, 13 December 2015

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip