Tori Spelling: Derfor løj jeg om mit vægttab

Først delte den 40-årige tv-stjerne Tori Spelling med offentligheden, hvordan det er at gå fra at være en velhavende arving til Spelling-formuen til at være en økonomisk udfordret mor til fire børn.

Og nu har skuespilleren og forfatteren, der er gift med kollegaen Dean McDermott, endnu en gang taget bladet fra munden og fortæller åbent i sin selvbiografi ’Spelling It Like It Is’, at hun har løjet om, hvordan hun tabte sig efter sine fire graviditeter.

Ifølge aceshowbix.com afslører den tidligere Beverly Hills 90210-stjerne i den nye bog, at hun i første omgang hævdede, at hun tabte sig ved at svømme, men at det var en stor løgn.

Læs om krydderier der har en slankende effekt  på IN.dk

Spelling slankede sig i form

I virkeligheden skete vægttabet nemlig igennem en slankekur, hvilket Tori Spelling har insisteret på - over for sin pressesekretær - kom frem i bogen.

Stjernen kalder kuren for ’bare at holde din forbandede mund lukket og spise luft’-kuren, og det hjalp hende tilbage i form.

Tori Spelling er blevet forløst med alle sine fire børn ved hjælp af kejsersnit, og derfor har hun slet ikke været i stand til at svømme eller træne lige efter på grund af faren for, at syningen sprang op.

Få otte lette tips til vægttab på IN.dk

Træning ville give anerkendelse

Men hun var blevet pålagt at sige, at det var igennem træningen, hun tabte sig i antagelsen om, at det ville få hendes fans til at se mere op til hende, hvis hun ikke tyede til en slankekur.

Efterfølgende har Tori Spellings læge dog anbefalet hende, at hun netop begyndte at svømme, og derfor er det ikke løgn, at hun i dag dyrker denne træningsform.

Af Juliane Olsen, IN.dk/Newsdesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip