Tori Spellings mand indlagt

Tori Spellings mand Dean McDermott har ladet sig indlægge på en rehabiliteringsklinik i Los Angeles, hvor han skal i behandling for »nogle helbredsmæssige og personlige problemer«, som det hedder.

Den 47-årige canadiske skuespiller oplyser ingen præcis grund til, at han søger professionel hjælp, men nyheden om indlæggelsen kommer efter rygter om knas på hjemmefronten.

Det forlød i december, at Spelling og McDermotts otte år lange ægteskab hang i en tynd tråd på grund af hans utroskab.

I en udtalelse til det amerikanske ugeblad People erkender McDermott, at han har trådt i spinaten: »Jeg er dybt ulykkelig over de fejltagelser, jeg har begået, og den smerte, jeg har forvoldt min familie«, skriver han og fortsætter: »Jeg tager det fulde ansvar for mine handlinger og har frivilligt ladet mig indlægge på et behandlingscenter for at gøre noget ved nogle helbredsmæssige og personlige problemer«.

McDermott slutter med en tak for, at han får den nødvendige hjælp, »så jeg kan blive den ægtemand og far, min familie fortjener«.

Siden deres bryllup i maj 2006 har McDermott og Spelling fået fire børn i hastig rækkfølge. Flokken er i alderen fra seks til to år.

Dagens Gossip