Torres bankede Schalke: Vi var heldige og bedst

Skrevet af admin

23/10/2013

Dagens topnyheder

Fernando Torres indtog den absolutte hovedrolle, da Chelsea tirsdag overtog førstepladsen i gruppe E i Champions League.

Den spanske angriber scorede to af målene og var involveret i det tredje, da Chelsea på udebane slog Schalke 04 med 3-0.

Torres åbnede den lille målfest efter fem minutter, da han ved bageste stolpe headede et hjørnespark i mål.

- Vi var heldige med at score det første mål så tidligt i kampen.

- Efter pausen blev den individuelle kvalitet på de to hold afgørende, siger Torres til uefa.com.

Midtvejs i anden halvleg øgede spanieren til 2-0, da Oscar lagde bolden perfekt af til ham, hvorefter han snød Schalke-målmand Timo Hildebrand.

I slutfasen tiltrak Torres sig så meget opmærksomhed i Schalkes forsvar, at Eden Hazard i helt fri position kunne øge til 3-0.

Schalkes spillere erkender, at de engelske gæster var bedre i de afgørende momenter af kampen.

- I lange perioder af kampen, synes jeg faktisk, at vi var det bedste hold, men vi var ikke fokuserede nok i de afgørende øjeblikke, siger midtbanespilleren Max Meyer.

Chelsea-manager José Mourinho er ikke overraskende tilfreds med udviklingen i gruppe E, hvor briterne indledte med et hjemmebanenederlag til Basel. Siden er fulgt to sejre over Steaua Bukarest og Schalke.

- Sejren var meget vigtig for os. Jeg sagde til spillerne efter Basel-kampen, at deres præstation var lige til skraldespanden, og at det skulle blive bedre. Det er det blevet med to udesejre i træk, siger Mourinho.

Chelsea topper gruppen med seks point på en bedre målscore end Schalke, der også har seks point. Basel har fire point på tredjepladsen, mens Steaua Bukarest indtager sidstepladsen med et enkelt point.

/ritzau/