Torres sikrer Chelsea sen sejr med bizar scoring

27/10/2013

Fernando Torres blev helten for Chelsea, da London-klubben søndag vandt 2-1 hjemme over Manchester City.

I sidste minut af den ordinære spilletid udnyttede den spanske angriber en kæmpe fejl af City-forsvareren Matija Nastasic, der headede bolden forbi sin egen målmand, Joe Hart. Målmanden var løbet ud af sit mål for at sparke bolden væk.

Fernando Torres drønede efter bolden og nåede at sparke den i mål, kort før den ellers ville have krydset baglinjen.

Målet udløste en jubelscene af rang, da Chelsea-manager José Mourinho fejrede scoringen med klubbens fans.

Sejren betyder, at Chelsea er nummer to i Premier League med 20 point for ni kampe. Det er to point færre end topholdet, Arsenal. Manchester City har 16 point.

Chelsea kom foran efter 34 minutter ved André Schürrle. Tyskeren udnyttede godt forarbejde af Fernando Torres, der kort forinden havde misbrugt en stor chance.

Få minutter efter scoringen var spanieren tæt på at fordoble føringen, men hans afslutning ramte opstanderen, så Chelsea måtte nøjes med at føre med et mål ved pausen.

Anden halvleg var kun få minutter gammel, da Manchester Citys Sergio Agüero udlignede efter oplæg af Samir Nasri.

Det så ud til at blive slutresultatet, inden Fernando Torres scorede kampens sidste mål.