Tottenham-boss: Klar til at give Eriksen debut

En spøjs episode udspillede sig torsdag, da Tottenham-manager Andre Villas-Boas holdt pressemøde op til Norwich-kampen på lørdag.

Midt i talestrømmen af nye spillere, der kunne være i spil til kampen, stoppede han pludselig op.

- Hvem var det nu, vi talte om, sagde Villas-Boas, der fik hurtig hjælp af sidemanden, som var klubbens pressechef.

- Nå ja, Eriksen. Beklager, sagde Villas-Boas, hvorefter hele pressesalen brød sammen af latter.

For det var blot symbolet på den måde, Tottenham har hevet ned fra hylderne på transfermarkedet, som en treårig på rov i en legetøjsbutik.

Alene samme dag, som Eriksen blev præsenteret som ny spiller i klubben, gjorde man det samme med to andre nye profiler, Erik Lamela og Vlad Chiriches.

At Andre Villas-Boas glemte Eriksens navn er ikke ensbetydende med, at han ikke indgår i portugiserens planer. Faktisk afslørede Villas-Boas, at Eriksen som den eneste af tre nyeste spillere er inde i overvejelserne til en startplads mod Norwich.

- Eriksen er bestemt en mulighed til startopstillingen. Han har ikke trænet så meget med de andre, men det er bestemt en af de ting, jeg overvejer, sagde Villas-Boas.

- Jeg er sikker på, at han kommer i spil på den ene eller anden måde, lovede portugiseren.

Især Eriksens gode kampform og flydende engelsk gør ham mere klar til startopstillingen end Erik Lamela, der blev hentet i Roma.

- Forskellen på Eriksen og Lamela er, at Erik ikke taler et eneste ord engelsk. Han skal vænne sig til et helt nyt sprog og en ny kultur, og det tager tid. Vi må bringe ham forsigtigt frem. Eriksen har ikke de samme problemer, og han er i rigtig god form, forklarede Villas-Boas.

Dagens Gossip