Tottenham-direktør erkender at Bale kan smutte

Ender Gareth Bale i Real Madrid, eller bliver han i Tottenham? Svaret på det spørgsmål har svævet i det uvisse det meste af sommeren.

Hidtil har Tottenham-manager Andre Villas-Boas afvist, at klubbens walisiske superstjerne skal væk fra London-klubben, men nu erkender klubdirektøren, at kampen for at holde på Gareth Bale kan blive umulig.

- Vi vil rigtig gerne holde på Bale. Men hvis en spiller er desperat efter at skifte, er det meget svært at tvinge ham til at blive. Vi har set det i andre klubber. Selvom personen har en kontrakt, kan du ikke tvinge nogen til at spille for dig, siger han til den engelske avis Evening Standard.

Gareth Bale scorede i sidste sæson hele 26 gange for Tottenham, der i den kommende sæson må spejde langt efter Champions League-deltagelse. Netop det faktum har sat yderligere liv i rygterne om et Bale-exit fra White Hart Lane.

Fremtiden for waliseren kan i stedet byde på Champions League-bold i en anden hvid klubtrøje. Nemlig Real Madrids. Prisen menes at ligge på mere end 730 millioner kroner.

Dagens Gossip