Tottenham fyrer Villas-Boas

André Villas-Boas er efter en række dårlige resultater blevet fyret i Tottenham, meddeler klubben.

Den danske landsholdsspiller Christian Eriksen skal dermed have ny manager.

- Klubben kan meddele, at man er nået frem til en aftale med træner André Villas-Boas om en ophævelse af hans tjenester, står der mandag på Tottenhams hjemmeside.

- Beslutningen er truffet efter gensidig aftale og i alle parters interesse. Vi ønsker André Villas-Boas held og lykke i fremtiden.

Det er endnu uvist, hvem portugisiske Villas-Boas' afløser i Tottenham bliver. Indtil videre overtager den tidligere Tottenham-spiller Tim Sherwood træningen i klubben, mens ledelsen går på managerjagt.

På rygteniveau nævnes danske Michael Laudrup som værende blandt Tottenhams kandidater til managerposten.

Villas-Boas er den tredje Premier League-manager i december, der bliver smidt på porten. I starten af måneden blev hollandske Martin Jol fyret i Fulham. Og søndag mistede Steve Clarke sit job i West Bromwich Albion.

Christian Eriksens klub ligger i øjeblikket på syvendepladsen i Premier League. Og søndag led London-klubben på egen bane et ydmygende 0-5-nederlag til Liverpool.

Det er ikke første gang, at André Villas-Boas oplever at bliver fyret i en Premier League-klub. I marts 2012 fik portugiseren sparket i Chelsea.

Christian Eriksen skiftede fra Ajax til Tottenham i sommer. Og efter en lovende start i klubben, er danskeren - blandt andet på grund af en skade - gledet ud af startopstillingen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip