Tottenham-manager efter 0-3: Vi havde en dårlig dag

Skrevet af admin

10/03/2016

Dagens topnyheder

Tottenhams manager, Mauricio Pochettino, var skuffet over holdets præstation i 0-3-nederlaget til Borussia Dortmund i den første kamp i Europa Leagues ottendedelsfinaler.

Tottenham var en skygge af sig selv i det meste af kampen og viste kun meget lidt. Det skyldtes ifølge manageren en dårlig dag.

- Jeg er skuffet over vores indsats. Vi spillede dårligt, og det er årsagen til, at vi tabte kampen.

Med 0-3 i den første kamp har Tottenham en noget nær umulig opgave foran sig, når de to hold mødes igen torsdag. Men holdet vil kæmpe til det sidste for at komme videre, lyder det fra Pochettino.

- Vi må kæmpe for det i returkampen i næste uge. Det er første gang, vi har tabt 0-3 i denne sæson. Vi må bevare roen og sikre os, at det ikke sker igen, siger han ifølge dpa.

Ifølge forsvarsspiller Toby Alderweireld bør holdets fokus i første omgang være på Premier League-kampen mod Aston Villa søndag. Tottenham ligger på en andenplads i Premier League og har derfor stadig meget at kæmpe for.

- I første omgang må vi fokusere på den vigtige kamp mod Aston Villa søndag, og først derefter kan vi tænke på returkampen.

- Vi startede godt, men de tog kontrollen, og det var en svær kamp for os, siger Alderweireld ifølge Tottenhams Twitter-profil.

Tottenham og Dortmund tørner sammen igen torsdag i den anden og afgørende ottendedelsfinale.

/ritzau/