Tottenham-manager: Vi tror på titlen og kæmper videre

Mauricio Pochettino fik ikke set Erik Lamelas scoring til slutresultatet 3-0, da Tottenham søndag besejrede Manchester United.

Det erkendte Tottenham-manageren i snakken efter kampen.

Pochettino var simpelthen rendt på toilettet på White Hart Lane efter de to første scoringer, da Christian Eriksen og co. på seks minutter eksploderede med tre mål.

Sejren var Tottenhams første i 15 år hjemme over United, og det tyder ikke på, at det var nerver, der sendte Pochettino ud på det "lille hus" midt i det hele.

Sejren betyder godt nok, at Tottenham stadig er syv point efter Leicester og Kasper Schmeichel før de to klubbers sidste fem ligakampe afgør det engelske mesterskab.

Men den argentinske træner er dog langt fra klar til at melde Tottenham ude af mesterskabskampen.

- Vi tror på det, og vi kæmper stadig for det.

- Motivationen er stor og massiv. Vi er nødt til at forsøge at få de nødvendige point og forsøge at slutte sæsonen med mulighed for at vinde titlen, siger Pochettino ifølge AFP.

Der stod 0-0 indtil 20 minutter før tid, men så eksploderede Tottenham. Dele Alli gjorde det til 1-0, før Toby Alderweireld sørgede for 2-0, og Erik Lamela lukkede målfesten seks minutter efter den første scoring.

Christian Eriksen diskede kampen igennem op med overblik og kreative frispilninger og blev af flere engelske medier rost for sit spil efter opgøret. Tottenham-manageren var også godt tilfreds med sit hold.

- Det var en perfekt præstation i anden halvleg og fuld kredit til spillerne.

- De udførte et fantastisk arbejde, og man må være tilfreds, når man vinder 3-0 over Manchester United. Vi dominerede efter pausen og begyndte at finde plads til at skabe chancer, siger Pochettino.

Resultatet betyder, at Manchester United stadig har fire point op til lokalrivalerne fra Manchester City på den fjerdeplads, der sikrer Champions League-kvalifikation, men det ryster ikke United-manager Louis van Gaal.

- Alle kan tabe til alle, så vi er stadig med i ræset, men det er selvfølgelig sværere, når man taber, fordi man igen skal lukke et hul.

- Vi gav det første mål væk efter dårlig kommunikation, og i løbet af fem minutter var vi ude af kampen.

- Det andet mål var en dødbold, og vores mest hovedstødsstærke spiller tabte en duel. Det var et fantastisk hovedstødsmål af Alderweireld. Det må ikke ske, men det skete, siger Van Gaal.

/ritzau/

Dagens Gossip