Tottenham slagtede Aston Villa uden Eriksen

Tottenham havde valgt at spare Christian Eriksen, da London-klubben tirsdag spillede pokalkamp ude mod Aston Villa.

Tottenham vandt alligevel uden besvær med 4-0 i det, der var tredje runde af Capital One Cup - den mindste af de engelske pokalturneringer.

Mens Eriksen ikke var med i truppen for Tottenham, så blev den tidligere AaB-angriber Nicklas Helenius indskiftet for Aston Villa fra anden halvlegs start.

Helenius havde kort inde i anden halvleg et skudforsøg, men situationen vil nok mest blive husket for, at en Tottenham-spiller hev shortsene ned om anklerne på angriberen, så han stod i underbukser, da han afsluttede.

Forinden havde Tottenham-angriberen Jermain Defoe bragt udeholdet foran med 1-0 lige inden pausen.

Tottenhams nyindkøb Paulinho øgede til 2-0 kort efter pausen, og så var det op ad bakke for Aston Villa, som må undvære den danske landsholdsspiller Jores Okore i ni måneder med en skade.

Tottenhams Nacer Chadli scorede til 3-0 i det 86. minut, inden Jermain Defoe med sit andet mål i kampen fik gjort det til en stensikker sejr på 4-0 i overtiden.

Manchester City gik også videre fra tredje runde med en knusende sejr på 5-0 hjemme over Wigan.

Angriberen Edin Dzeko scorede første halvlegs eneste mål, mens angrebskollegaen Stevan Jovetic scorede to mål i anden halvleg. Yaya Touré og Jesús Navas scorede også for City i kampens sidste kvarter.

Chelsea vandt 2-0 ude over Swindon. Den spanske landsholdsangriber Fernando Torres scorede til 1-0 efter 29 minutter, og den indskiftede brasilianer Ramires øgede til 2-0 efter 35 minutter.

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel var med i hele kampen for Leicester, som vandt 2-1 hjemme over Derby.

Den danske landsholdsangriber Andreas Cornelius var stadig ude med en skade hos Cardiff, som tabte 2-3 på udebane til West Ham.

/ritzau/

 

Dagens Gossip