Tottenham-spiller risikerer straf for voldelig adfærd

De tumultagtige tilstande, der udspillede sig i forbindelse med mandagens London-derby i Premier League mellem Chelsea og Tottenham, kan vise sig at få konsekvenser.

Onsdag meddeler Det Engelske Fodboldforbund, FA, at det åbner en sag mod Tottenham-spilleren Moussa Dembele, som dermed risikerer karantæne.

Flere spillere fra de to hold var i håndgemæng, da Dembele tilsyneladende forsøgte at prikke Chelsea-angriberen Diego Costa i øjet.

Kampens dommer, Mark Clattenburg, så ikke episoden, men tv-billeder forevigede til gengæld situationen.

FA skriver på sin hjemmeside, at der er tale om en handling, hvor den normale straf på tre karantænedage for voldelig adfærd kan være utilstrækkelig.

Nu skal Dembele forsvare sig i sagen inden torsdag aften.

I samme ombæring åbner FA sag imod både Chelsea og Tottenham, fordi klubberne ikke havde styr på sine spillere under og efter kampen, hvor der opstod klammeri.

Clattenburg uddelte undervejs 12 gule kort i kampen, men han kunne nemt have forsvaret at uddele flere, ligesom det røde kort sagtens kunne være taget i brug.

Kampen sluttede 2-2, efter at Chelsea var kommet tilbage fra 0-2. Dermed mistede Tottenham det sidste mesterskabshåb, og Leicester kunne kåres som mester.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip