Tottenham-topscorer øjner Champions League

Skrevet af admin

09/02/2015

Dagens topnyheder

Kampen om Champions League-pladserne i Premier League er tæt, og i den forbindelse er tirsdagens kamp på Anfield mellem Liverpool og Tottenham vigtig. Begge klubber bejler til en top-4-position.

Tottenham har i denne sæson nydt godt af Christian Eriksens gode form, men også af angriberens Harry Kanes mange mål.

Den 21-årige englænder scorede i weekenden begge mål i 2-1-sejren over Arsenal, som også er med i kampen om Champions League-pladser, og nu vil Kane også have sejren over Liverpool.

- Vi skal på Anfield fortsætte takterne fra sejren over Arsenal. Hvis vi slutter sæsonen foran Arsenal, har vi selvfølgelig en god chance for at slutte i top-4, fordi Arsenal har tilhørt top-4 i så mange år i træk.

- Du vil gerne tænke, at hvis du er over Arsenal i tabellen, så er du i top-4, men Premier League er en mærkelig liga nogle gange, og du ved aldrig, hvad der kommer til at ske. Vi må fokusere og gøre det, vi kan gøre, siger Kane.

Tottenham-topscoreren er noteret for 22 mål i alle turneringer i denne sæson. I sine seneste 14 kampe er det blevet til 11 mål. Det er blevet til 12 mål i Premier League. Her er Eriksen noteret for ni scoringer.

Tottenham er på femtepladsen med 43 point. Southampton er nummer tre med 45 point, Manchester United er nummer fire med 44 point, mens Arsenal og Liverpool som nummer seks og syv har henholdsvis 42 og 39 point.

I toppen er Premier League er Chelsea stukket af med 56 point efterfulgt af Manchester City med 49.

/ritzau/AFP