Tottenham uden Eriksen henter sen sejr i Liga Cuppen

25/09/2014

Fodboldklubben Tottenham var onsdag aften i fare for at ryge ud af den lille pokalturnering, Capital One Cup, i 3. runde.

Tre mål mod kampens slutning sikrede dog en 3-1-sejr hjemme over Nottingham Forest fra den næstbedste række.

Jorge Grant bragte Nottingham foran efter cirka en times spil, og en overraskelse lurede.

18 minutter før tid sørgede Ryan Mason for udligningen, da han med et drønende og dykkende skud udlignede til 1-1.

Syv minutter før tid var det så den udskældte angriber Roberto Soldado, der med en scoring sørgede for, at publikum på White Hart Lane kunne komme hjem i ordentlig tid, i stedet for at holdene skulle ud i forlænget spilletid.

Til allersidst gjorde Harry Kane det til slutcifrene.

Danske Christian Eriksen så hele kampen fra Tottenhams bænk.

De forsvarende Capital One Cup-vindere, Manchester City, vandt sikkert med 7-0 hjemme over Sheffield Wednesday. Både Frank Lampard og Edin Dzeko scorede to gange for City.

Danske Andreas Christensen så hele kampen fra Chelseas bænk, da Premier League-førerholdet gik videre med en 2-1-sejr hjemme over Bolton.