Totti redder ét point for Roma i drama

17/04/2016

Francesco Totti har været ude i kulden i store dele af sæsonen for AS Roma i den bedste italienske fodboldrække.

Den mangeårige italienske profil har spillet 23 sæsoner for sin hjerteklub, men Roma-træner Luciano Spalletti har ofte valgt at se bort fra Totti, hvilket har givet støj uden for banen i hovedstadsklubben, hvor Totti nyder særstatus hos mange fans.

Søndag fik Totti-tilhængerne dog lidt at juble over, da den 39-årige stjerne dukkede op og udlignede til slutresultatet 3-3 mellem Atalanta og Roma i Serie A.

Roma var ellers foran 2-0 efter 27 minutter ved Lucas Digne og Radja Nainggolan, men hjemmeholdet kom igen og udlignede til pausestillingen 2-2.

Marco Borriello fik så bragt Atalanta foran efter pausen med sin anden scoring i kampen, inden Totti bankede udligningen til 3-3 i netmaskerne efter et oplæg fra Alessandro Florenzi med fem minutter igen.

Roma har dermed ikke tabt i de seneste 12 ligakampe, og det uafgjorte resultat betyder, at Roma indtager tredjepladsen i Serie A med 65 point - fem point færre end Napoli på andenpladsen, som giver direkte kvalifikation til Champions League.

Ligaen toppes af Juventus, der senere søndag vandt 4-0 hjemme over Palermo.