Toutouh: Måske tilbage til FCK

Han satte hovedet på bolden og kunne se den sejle ind. Og foran Esbjerg-fansene kunne Youssef Toutouh juble over finalens afgørend emål.

- Det var en kæmpe drøm, der gik i opfyldelse. Man føler sig jo hjemme her, siger Toutouh, der er lejet ud til Esbjerg fra FCK.

Spørgsmålet er så, om han vender tilbage til FCK efter sommerferien, når hans lejekontrakt udløber.

- Jeg ved ikke endnu, om Parken skal være min hjemmebane til sommer. Nu er jeg i Esbjerg, vi skal have overstået de sidste kampe, og så tager jeg den derfra. Jeg tror, min agent er i gang med at snakke med FCK, siger Toutouh, der blandt andet blev set af Ariel Jacobs og Carsten V. Jensen på tribunen.

Men Toutouh ville hellere snakke om sejren og den store triumf, Esbjerg oplevede i Parken.

- Nu skal det fejres helt til i morgen. Jeg drikker ikke, men selvfølgelig skal jeg ud med de andre. Måske skal jeg passe på dem, siger Toutouh.

Midtbanespilleren kunne se tilbage på en sæson, der har gjort ham godt. Det var ifølge ham selv en god beslutning at lade sig leje ud til Esbjerg.

- Dette år har givet mig en masse selvtillid og en masse kampe og erfaring. Det var også målet med at komme til Esbjerg. Jeg havde ikke regnet med at spille fra start så mange gange, men jeg har grebet chancen, og det er fantastisk, siger han.

- Det er gået rigtigt stærkt. Det startede i Hvidovre, hvor jeg fik spillet i en tidligt alder. Det hele startede dér, nu går det fremad, og det skal forhåbentlig bare fortsætte, siger den glade matchvinder.

 

 

 

Dagens Gossip