Toyota løfter sløret for ny cabriolet i Geneve

Toyota præsenterer en ny cabriolet på den internationale biludstilling i Geneve i marts. Det er japanernes nye sportsvogn GT86 i en konceptudgave som cabriolet, der foreløbigt går under navnet FT-86 Open concept.

FT-86 Open concept har elektrisk foldbare tag med rigtig bagrude, som opbevares i bagagerummet og fylder ikke mere, end der stadig er plads til indkøbsposer, sportstasken eller golfbaggen.

Sportscabrioletens hvid og marineblå farve går igen udvendig og indvendig. Inspirationen er hentet i den italienske modeby Milano.

Motormæssigt er konceptbilen udstyret med en 2.0 liters boxermotor med 200 hestekræfter, som man kender fra GT86. Der er dog fortsat enkelte områder, hvor koncept-cabrioleten endnu ikke helt færdigudviklet. Toyotas ingeniører arbejder således på at gøre bilen så stabil, at køreoplevelsen kommer til at ligge så tæt på den lukkede GT86 som overhovedet mulig i forhold til undervognen, balancen, vægten og ikke mindst aerodynamikken.

Det er endnu ikke endeligt besluttet, om konceptudgaven en dag også kommer i produktion. Meget afhænger nemlig af folkets reaktion på bilen ved den store biludstilling i Geneve

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip