Træner dropper landsholdsstjerne

Inters træner, Andrea Stramaccioni, har droppet den italienske landsholdsstjerne Antonio Cassano til søndagens Serie A-kamp på udebane mod Catania.

Det sker, efter at Cassano og Stramaccioni er kommet op at diskutere ved fredagens træning.

- Det er min beslutning. Og nej, han er ikke blevet suspenderet. Det, der skete fredag, er ikke noget særligt. Det var bare et skænderi, siger Stramaccioni til klubbens hjemmeside.

Den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport berettede om en konfrontation under fredagens træning, som udviklede sig til en fysisk duel i omklædningsrummet, hvor spillere måtte skille parterne ad.

Stramaccioni afviser dog, at konfrontationen med 30-årige Cassano endte med fysisk kontakt.

- De folk, der har rapporteret om det, varetager ikke Inters bedste interesser, fordi sådanne ting bør forblive i omklædningsrummet.

- Det var bare en diskussion, og der var ikke kontakt. Jeg er irriteret over, at det er blevet offentliggjort, fordi det er helligt, hvad der sker i et omklædningsrum.

- Jeg har set 30.000 lignende situationer tidligere. Desuden er Cassano en af de spillere, som har spillet mest i de seneste syv kampe, så det er en simpel beslutning, forklarer Stramaccioni.

Inter-træneren fortæller samtidig, at Cassano kommer med i truppen til torsdagens Europa League-kamp mod Premier League-holdet Tottenham. Den første af de to 1/8-finaler spilles i London.

/ritzau/

 

Dagens Gossip