Træner har sympati for skadet Wozniacki

Den hollandske tennistræner, Sven Groeneveld, hang med hovedet, efter at Caroline Wozniacki var røget ud af Wimbledon-turneringen med nederlag på 2-6, 2-6 til verdensranglistens nummer 196, Petra Cetkovska, fra Tjekkiet.

- Det er rigtig synd for Caroline. Den skade hun pådrog sig (i første sæt, red.) fik altafgørende betydning for kampens udvikling. Bagefter kunne hun ikke bevæge sig optimalt, sagde Sven Groeneveld og tilføjede:

- Specielt på græs er det nødvendigt, at man er en god løber. Det er Caroline normalt. Men det var tydeligt, at ankelskaden betød, at hendes fodarbejde blev hæmmet. Endnu ved jeg ikke, hvor slem skaden er. Jeg skal lige have talt med hende først.

Skaden opstod, da 22-årige Caroline Wozniackis seks år ældre modstander i eget serveparti tilspillede sig en fordel til at komme foran 3-1.

Caroline Wozniacki blev presset langt ud af banen, hvorefter hun snublede på det glatte græs.

Danskeren bad efterfølgende om en såkaldt 'medical timeout', men selvom hun pausen fik sin venstre ankel bundet ind med stramt tape af den tilkaldte fysioterapeut, blev bevægeligheden i foden aldrig så god, at hun kunne følge med i modstanderens tempo.

Caroline Wozniacki holder nu en månedlang pause og gør turnerings-comeback i august, når forberedelsesturneringer til sæsonens sidste Grand Slam, US Open, begynder i USA.

Dagens Gossip