Træner: Jeg kan ikke gøre mere for Caroline lige nu

Farmand Piotr Wozniacki og datteren Caroline Wozniacki er igen duoen, som skal sikre dansk tennissucces.

Den kortvarige træner Michael Mortensen og Wozniacki havde aftalt et samarbejde over fire turneringer, men den næste turnering, Sony Ericsson Open i Miami, bliver uden den danske træners deltagelse.

- Vi har talt om det et stykke tid. Det passer os alle tre godt. Der er ikke så meget mere, jeg kan gøre lige nu. Det er bedre, at de to fortsætter deres samarbejde alene, siger Michael Mortensen til Ekstra Bladet.

- Caroline føler ikke, at tidspunktet er det rigtige til at arbejde med de ting, som jeg gerne vil implementere i hendes spil. I stedet vil hun gerne arbejde med de ting, hun selv lægger vægt på, og det er helt fint.

- Der er meget pres på hende og mange point, der skal forsvares, så hun føler, at hun gerne vil blive fortrolig med sit spil igen. Det har været en hektisk periode, og hun vil gerne have lidt ro på, siger træneren.

Samarbejdet er dog ikke endegyldigt indstillet, fortæller Michael Mortensen.

- Nej, det kan man ikke sige. Men lige nu er min mission fuldført. Så kan det være, jeg kommer ind over senere på sæsonen, når Caroline har overskud til nye input, siger han.

Caroline Wozniacki tabte tidligere på ugen til serberen Jelena Jankovic i fjerde runde ved WTA-turneringen i Indian Wells.

Da danskeren mister pointene fra sidste års finaleplads i samme turnering, glider hun ud af verdensranglistens top-15 på mandag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip