Træner kritiserer dansk målmand efter dyr blackout

Ishockeylandsholdets målmand Patrick Galbraith er ikke i kridthuset hos sin træner i den svenske SHL-klub Karlskrona, efter at Galbraith torsdag aften tilranede sig en negativ hovedrolle i 2-4-nederlaget til Linköping.

Der var ikke engang spillet seks minutter af kampen mod Nichlas Hardts klub, da Galbraith følte sig provokeret af gæsternes Henrik Törnqvist og reagerede ved at jage sin stav op i ansigtet på Linköping-forwarden.

Dommen var klar: Matchstraf til den danske målmand. Og straffen kunne virkelig mærkes, da holdkammeraterne efterfølgende lukkede tre mål ind i de fem minutters undertalsspil, der fulgte med udvisningen.

- Det var så klar en fejl, at vi ikke behøver snakke mere om det. Patrick er godt selv klar over det. Engang imellem gør mennesker noget, som andre ikke synes er okay. Han har det nok ikke så godt lige nu, siger Karlskrona-træner Per Hånberg ifølge Aftonbladet.

- Det var ikke godt. Det skal man ikke være raketforsker for at se. Her bagefter kan man se, at det var årsagen til nederlaget. Vi havnede i en situation, der var lige så stejlt op ad bakke som Mount Everest, lyder det fra træneren.

Nederlaget øger presset på Karlskrona, der har haft en svær sæsonstart efter oprykningen til den bedste række.

Klubben ligger sidst med fire point for ni kampe, og Galbraith er da heller ikke stolt af sin rolle i torsdagens nederlag.

- Jeg fik et slag og ville stå op for mig selv. Som alle kunne se, ramte jeg ham med et slag lige i ansigtet.

- Men jeg må være ærlig og sige, at jeg ikke kendte den regel. Jeg regnede med en udvisning, så jeg blev chokeret, da det var tak for i aften. Selvfølgelig er jeg ked af det, siger Patrick Galbraith.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip