Træner og holdkammerat hylder Gareth Bale efter sejr

Både landstræner Chris Coleman og midtbanespiller Joe Allen har store roser til Gareth Bale, der lørdag var en af arkitekterne bag Wales' 2-1-sejr over Slovakiet.

Real Madrid-spilleren scorede kampens første mål direkte på frispark, men hans arbejdsindsats høster større ros.

- Alle vil kigge på hans mål, men nogle af hans bedste øjeblikke var i slutningen af kampen, hvor han viste sin fodboldintelligens. Det var ikke kønt, men han vil gøre alt for holdets bedste.

- Han forstår, hvad der er brug for, og han leverer. Det er derfor, at tre millioner walisere elsker ham, siger Chris Coleman på et pressemøde ifølge uefa.com.

Joe Allen, der af Uefa blev kåret til kampens spiller, roser ligeledes Bale.

- Hver gang, han træder ud på banen, leverer han. Vi er så stolte af, at han repræsenterer vores land, og man må hæfte sig ved den indsats, han yder for holdet, siger Joe Allen.

Hal Robson-Kanu scorede sejrsmålet med cirka ti minutter tilbage. Han medgiver, at han ikke fik det træf på bolden, som han regnede med. Afslutningen snød dog slovakkernes målmand og trillede over stregen.

- Det var ikke den bedste afslutning, men det var en, som vi alle er glade for, siger matchvinderen ifølge NTB.

Slovakiets landstræner, Jan Kozak, mener, at heldet adskilte de to mandskaber.

- Efter pausen blev vi bedre og udlignede. Begge hold jagtede sejren, det var en åben kamp, og Wales havde bare en smule mere held, siger træneren ifølge uefa.com.

/ritzau/

Dagens Gossip