Træner tror på KO-sejr til Patrick Nielsen i WBA-kamp

Skrevet af admin

15/06/2015

Dagens topnyheder

Lørdag skal den danske bokser Patrick Nielsen i kamp om WBA's internationale titel i supermellemvægt mod ghaneseren Charles Adamu, der har vundet 23 af 29 kampe i karrieren - 17 af dem på knockout.

Men ifølge danskerens træner, Joey Gamache, er det Adamu, som får lov til at smage kanvassen, når han går i ringen mod Patrick Nielsen. Gamache melder danskeren i storform.

- Adamu er en erfaren fighter, der har bokset mod topnavne som Carl Froch og George Groves, men for at være ærlig, så ser jeg Patrick på et andet niveau, siger Gamache i en pressemeddelelse fra Team Sauerland, som har Patrick Nielsen i stalden.

- Efter at have set Patrick de seneste uger, kan jeg ikke se kampen gå tiden ud. Jeg forventer en tidlig knockout. Og jeg ønsker at se Patrick presse en stor præstation ud af sig selv uden at holde noget tilbage, lyder det fra træneren.

Patrick Nielsens rekordliste tæller 25 sejre og et enkelt nederlag, som faldt i kampen på russisk grund mod Dmitry Chudinov sidste år. 12 af sejrene er faldet på knockout.

/ritzau/