Trænerskifte har fået stemningen til at vende i OB

Skrevet af admin

30/11/2014

Mest læste i dag

Efter en sløj sæsonstart med blot seks point i de første ni kampe er der begyndt at komme point på kontoen for det odenseanske fodboldflagskib, OB.

Senest vandt holdet lørdag aften med 1-0 over Silkeborg på udebane, og i de sidste syv kampe har klubben hentet 12 point.

OB er derfor kravlet over stregen og har nu fire point ned til FC Vestsjælland på 11.-pladsen.

De sidste 12 point er kommet i hus med Ove Pedersen ved roret, efter at han afløste fyrede Troels Bech efter niende runde. Og truppen er på vej fremad, lyder det.

- Det er helt anden mentalitet, der er på holdet nu. Det er noget, som vi har bygget på længe, og Ove har formået at fortsætte Troels' arbejde, fortæller Martin Spelmann, som betoner, at truppen er sammensat med det rigtige miks af fight og teknik.

- Ove kom til, da vi skulle møde Silkeborg hjemme, og den kamp vandt vi. Og den selvtillid har vi ligesom kunnet leve videre på. Så det har været et skub i den rigtige retning. Under Troels spillede vi også gode kampe, men med Ove har vi vendt kampene til vores fordel.

Spelmann er derfor sikker på, at OB overlever i Superligaen. Holdets nuværende mentalitet og selvtillid er for god til andet.

Nu er troen på tingene tilbage, og så skal der nok komme flere sejre, siger midtbanespilleren og får støtte fra holdkammeraten Kasper Larsen.

- Der er mange faktorer, der spiller ind i forhold til, at vi er begyndt at vinde og få point på kontoen. Vi spiller på en lidt anden måde med høje backs, og det resulterer i mange chancer, fortæller Kasper Larsen.

- Så stemningen lige nu er rigtig god. Frem mod sidste kamp har vi rigtig meget tro på os selv. Og det kommer selvfølgelig, fordi vi nu vinder og får point. Og jeg tror derfor på, at vi tager point i den sidste kamp også, siger han.

OB slutter sæsonen med en hjemmekamp mod AaB

/ritzau/