Trængte Dortmund rejser sig med storsejr i pokalen

28/10/2014

Den tyske fodboldklub Borussia Dortmund fik tirsdag aften en lille opmuntring i en ellers problemfyldt sæson.

Storklubben spillede sig videre fra anden runde i den tyske pokalturnering ved at besejre FC St. Pauli fra den næstbedste række med 3-0 på udebane. De to første mål blev scoret i første halvleg.

Efter 33 minutter scorede Ciro Immobile til 1-0 fra tæt hold, og lige før pausen var den italienske angriber oplægger til Marco Reus' scoring.

Kort før tid scorede japaneren Shinji Kagawa til slutresultatet.

Borussia Dortmund har foreløbig haft en katastrofal sæson i Bundesligaen, hvor klubben er fjerdesidst med kun syv point for ni kampe.

I Champions League har Dortmund til gengæld stor succes med sejre i de første tre gruppekampe.

Mens Dortmund havde succes, så blev andre klubber fra 1. Bundesliga sendt ud.

Hannover 96, som var uden skadede Leon Andreasen, tabte 0-2 ude til Aalen, der ligger næstsidst i 2. Bundesliga.

Hertha BSC røg også ud, efter at klubben tabte til Bielefeld, der er tophold i den tredjebedste række.

Kampen sluttede uden mål efter forlænget spilletid, og så vandt Bielefeld 4-2 efter straffesparkskonkurrence.

Bundproppen i 1. Bundesliga, Werder Bremen, fik en tiltrængt succesoplevelse med en 2-0-sejr ude over Chemnitz fra den tredjebedste række.