Træt af at rede din seng om morgenen? Opfindelse gør det for dig på under 1 minut

Her er godt nyt til dig, der ikke er glad for at rede din seng. 

Selvfølgelig er en nyredt seng et flot syn, der vækker glæde ved gensynet om aftenen, men der kan være tale om en slags obligatorisk pligt, når man klatøjet bakser - eller måske ligefrem bryder - med dyner og sengetæppe om morgenen.

En opfindelse er med til at splitte flere brugere af de sociale medier, hvor nogle kalder ideen for 'den mest dovne opfindelse nogensinde', mens andre skriver, at de er helt vilde med påfundet.

Det drejer sig om en ny slags seng, der kan rede sig selv, så ejermanden kan bruge den typisk sparsomme morgen-tid på at drikke en ekstra kop kaffe eller tage en længere tur under bruseren.

Sengen - der har fået navnet Ohea Smart Bed - er nemlig udstyret med en anordning, der automatisk sørger for at rede din seng, når du er stået op.

Læs også: Svøm som en fisk: Ny opfindelse giver dig kunstige gæller til at trækker vejret under vandet

Ifølge producenten tager den dovne fidus kun 50 sekunder, men funktionen kan også frakobles, hvis du hellere selv vil ligge, som du har redt.

Man skal dog bruge virksomhedens egne puder og dyner, hvis man skal have held med at få det elektroniske vidunder til at virke. Det skriver Daily Mail

Se her en videodemonstration af sengen:

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip