Træt Contador lider i varmen: Alle er slidte

Alberto Contador er i bedre humør efter 11. etape, end han var efter 10., men tingene går fortsat ikke helt efter Tinkoff-Saxo-stjernens hoved i Tour de France.

Det vakte glæde, at holdkammeraten Rafal Majka vandt etapen, og der var antydningen af et smil, da den spanske kaptajn stak hovedet ud af holdbussen for at hilse på sine fans, der kvitterede med et bifald.

Men selv om Contador ikke tabte tid til Chris Froome (Sky) i feltets andet livtag med Pyrenæerne, lyder han stadig som en mand, der ikke er tilfreds med sin krops tilstand.

- Det gik godt, men varmen var et problem. Alle er slidte, og varmen hjælper ikke på det. Torsdagens etape bliver også hård, siger Alberto Contador

Det har han ret i, for 12. etape tegner på papiret til at blive en af løbets hårdeste, hvor rytterne skal op over fire bjergtoppe, inden etapen slutter øverst på Plateau de Beille - en stigning uden for kategori.

For Contador er det bekymrende, at han fortsat mærker eftervirkningerne af at have kørt Giro d'Italia i maj.

- Kroppen har brug for at restituere, når det er så varmt. Benene var bedre i dag, men de er ikke lige så gode som sidste år, hvor jeg var i rigtig god form. Det er ærgerligt, siger Alberto Contador.

Efter en dag, hvor løbets favoritter kom samlet til mål, er Contador uændret godt fire minutter efter førende Chris Froome.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip