Træt mors opslag spreder sig som en steppebrand: Giv ham nu bare det lyn-knald

Den med egne ord trætte mor Mel Watts har både fået en tusinder af likes med på vejen og vakt en del debat med et meget åbenhjertigt opslag om sex i ægteskabet, når man også er forældre.

Hun lægger ingen fingre imellem i opslaget, hvor mor-bloggeren fortæller om, hvordan hun og ægtemanden fik sig et semikaotisk lynknald midt på dagen, mens børnene var ude af huset.

- Fik vi lige et lynknald? Altså et midt på dagen? Med et barn ovre hos naboen og en sovende baby virkede det som den perfekte mulighed. Jeg mener, jeg har afvist ham længe nok til, at jeg faktisk havde det dårligt. Velvidende, at det kun ville tage et par minutter, og at jeg ville kunne spise præcis den mad, jeg ville, resten af dagen, høre det musik, jeg ville og komme tidligt i seng. Det lyder skønt, ikke?!

Skru tiden tilbage til i morges, hvor jeg havde fået kastet dårlige far-sexjokes efter mig hele morgenen. Pandekager tabt på min skulder, tør-knaldning af mit ben og spurgt, om jeg havde lyst til at spise pølse. Jeg vil ikke kalde det romantisk. Jeg er nok nødt til at erkende, at det var hurtigt og en smule forpligtet. Jeg var helt sikkert ikke forberedt, og heldigvis var jeg iført mine menstruationsunderbukser (som nu er blevet mine hverdagsunderbukser), som næsten ingen elastik har og hurtigt kan tages af. Vi aftalte, hvem der først skulle stå op i tilfælde af “Overraskelse, jeg er hjemme”-børn skulle vise sig. Han meldte sig, fordi, lad os indse det, mine jeans tager alt for lang tid at trække op igen.

Læs også: Ærlig mor træt af at forsvare valg: På disse punkter vil folk altid dømme dig

Tro mod navnet “lynknald” var det ovre, før jeg vidste af det. Et let fiks af makeuppen og håret, og vi var klar til at gå.

Det antal gange, jeg har afvist denne mands “charme” ville man antage, at jeg var utaknemmelig. Jeg tror mere, træt og udmattet er, hvad der beskriver det bedst. Jeg er ikke normalt en lynknaldstype, men i dag syntes jeg, at det med den indsats, han havde gjort i sine seksuelle tilnærmelser, ville have været ondt af mig.

Nu sidder jeg her i min pyjamas og spiser en blok chokolade og ser en film velvidende, at jeg kan gå i seng uden at have dårlig samvittighed… Det var totalt det værd. Nogle gange er det bare værd, at følge med.

Det gode er, at nu er han glad de næste par dage, og jeg kan gå i seng, uden at blive prikket i ryggen, slutter hun opslaget.

Læs også: En mors bekendelse: Fem ting, som gode mødre gør, som jeg ikke gør længere

Det lader til at mange er enige…

Did we just have a quickie? Like a day time one? With one child at the neighbours and a baby asleep in the cot it...

Posted by Mel Watts - The Modern Mumma on Saturday, July 30, 2016

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip