Træt norsk etapevinder ser langt efter podiet

Han blev udråbt som favorit til den samlede sejr i Post Danmark Rundt af løbsdirektøren Jesper Worre. Første etape endte dog med et tidstab sammen med det øvrige felt, men onsdag var der oprejsning for Edvald Boasson Hagen, da han vandt anden etape til Aarhus.

- Det var en hård og lang etape med en kuperet afslutning, men det føltes godt, siger Edvald Boasson Hagen, som kører for det sydafrikanske hold MTN-Qhubeka.

Det var den 28-årige nordmands første sejr uden for hjemlandet i to år.

Edvald Boasson Hagen sad rigtigt placeret i feltet, da det hele skulle afgøres, så han kunne række armene i vejret i triumf, mens holdkammeraten Kristian Sbaragli blev henvist til andenpladsen.

Edvald Boasson Hagen ligger nummer syv i løbet - 42 sekunder efter førende Lars Boom fra Astana, og nordmanden tror, at det blive svært at nå podiet, da benene også er trætte efter et hårdt Tour de France.

- Jeg er nok for langt efter, og jeg tror, det bliver svært at komme på podiet.

- Jeg føler mig måske lidt slidt, men det gør de andre, som har kørt Touren, også, så jeg tager det en dag ad gangen, siger Edvald Boasson Hagen.

Han håber i stedet på, at han kan være med i kampen om flere etapesejre i løbet.

Inden Hagen kunne fejre i onsdagens sejr, var der mange ryttere, som forsøgte at slippe væk fra feltet inden afslutningen på Strandvejen ud for Tangkrogen i Aarhus.

Danskerne Rasmus Guldhammer fra det lukningstruede Cult Energy-hold og Magnus Cort (Orica-Greenedgde), som stiller til start for Post Danmark-holdet, fik hver især opbygget et lille forspring, men ingen af dem kunne holde helt til mål.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip